VIP 2018

Vee Niz

Bio

Performer, konkurrence deltager og pole dommer.

VeeNiz kommer fra USA, hvor hun har deltaget i flere konkurrencer. Hun rejser verden rundt som instruktør i diverse pole workshops.
Hun har ingen danse baggrund men har dyrket kampsport men er “ALL WOMAN”

VeeNiz elsker den sensuelle side af pole dance. Hun er kendt for at få kvinder fra hele verden til at finde deres “inner goddes” frem.

Det vil være muligt at deltage i workshops med Vee Niz samme weekend hvor konkurrencen afholdes.

Doris Arnols

Bio

Danser professional ballet, moderne, afrikansk, hip-hop og ballroom, Doris Arnold har også arbejdet som stripper i nattelivet i ti år.

I 2018 opdagede hun pole danse kunne være en kunst form og begyndte at undervise. Som en af Frankrigs pionærer, besluttede hun sig for at for at leve af hendes passion og åbnede sit første pole studio i 2010 og rejste rundt til diverse studier for at træne.

Hun har vundet “French Pole Dance championship” i 2013 og fik en anden plads til “European
championship”, har fået flere titler i internationale konkurrencer og blev finalist i 2014 til World Pole Dance Championship.
Hun er internationalt kendt for hendes unikke stil, som kombinerer styrke, flow og sensualitet. 

Doris konkurrere ikke længere, men deltager i Pole og exotic danse events som showgirl, dommer og gæste optrædende.

For at perfektionere hendes kunst og komplimentere hendes tekniske kunnen i pole dans, har Doris Arnold prøvet andre discipliner inspireret af cirkus, så som aerial hoop, hammock, contortion og håndstand… og fitness og contemporary dans. 

i 2015 valgte hun at åbne en nyt studie: Le Studio Françoise som gør det muligt for hende at undervise alle de discipliner hun elsker, på samme sted. Hun vælger at omringe sig med et team af eksperter, for bedst muligt at kunne give hendes passion videre.

Hendes fortid som stripper og hendes passion for “the erotic arts” har ført Doris Arnold til at lave sjov, krops positiv, selvtillid udvikning, sex-appeal og respektere forskellene i måden at undervise og motivere, uanset hvilken disciplin hun underviser i.

Med det i tankerne, besluttede hun at lave “Athlète atypique” i 2017 og tilbyder nu træning og professionel undervisning fokuseret på diverse sjove discipliner, hvilket hidtil er ukendt i Europa.

Hendes mål er at tilbyde en ny vision af sport og kunsten af bevægelse, hvor vægten ligger på at udvikle velvære, selvtillid og underholdning.

Det vil være muligt at deltage i workshops med Doris samme weekend hvor konkurrencen afholdes.

Jakub Kolasa

Bio

Jakub er en Pole Dance artist, Pole Sports atlet og cirkus entusiast. Før han startede til Pole i 2012 i en alder af 20, brugte han 6 år på at træne Latin Ballroom dans og 3 år på Contemporary dans, hvilket har indflydelse på hans unikke, eye-catching stil. 


Her er nogle af Jakub’s præstationer:
 Felix Cane Pole Championships 1st Runner Up 2016
 European Pole Show Art Champion 2015
 Polish Pole Sport Champion 2013 & 2015
 Hungarian Pole Sport Open Champion 2014

www.jakubkolasa.com

 

Det vil være muligt at deltage i workshops med Jakub samme weekend som konkurrencen afholdes.

Det vil være muligt at deltage i workshops med Jakub samme weekend hvor konkurrencen afholdes.

Jimmy Lauridsen

Konferencier

Aftenens vært:

Den sjove håndværker og familiefar til fire

Jimmy har optrådt med stand-up comedy siden 2011. Hans observationer er hurtige, skarpe og til tider under bæltestedet – dog med nok erfaring og elegance til, at alle i publikum kan være med. Hans show bærer i den grad præg af hans skæve observationer, som han finder i sin dagligdag som håndværker og familiefar til 4.

 

Jimmy har:

– været konferencier på Nibe festivalen

– opnået en finaleplads ved Danish Open i stand-up 2013

– deltaget I DM I stand-up 2013 og DM i stand-up 2015-2017

– varmet op for Jesper Juhl, Tobias Dybvad og Simon Talbot.(zoo on tour)

– været stand-up coach på Kanal 4s program – Singleliv

-Comedy forfatter på Radio ABC